Älä aivastele turhaan

Monet allergialääkärit suosittelevat keskuspölynimurijärjestelmää potilailleen parhaana ratkaisuna poistaa sisäilmasta pienimmätkin pölyhiukkaset ja näin parantaa sisäilman laatua huomattavasti. Tehokkaalla keskuspölynimurilla päivittäinen siivous sujuu helposti ja nopeasti. Kliiniset tutkijat ovat todenneet, että keskuspölynimurijärjestelmän käyttö parantaa ilman laatua ja vähentää yleisiä allergiaoireita.

BEAM on helppo asentaa niin saneeraus, kuin uudiskohteisiinkin.

Kysy rohkeasti, meillä on 25v käyttökokemus BEAM- keskuspölyimureista!

BEAM Ilmanpuhdistimet

Beam Oxygen Ultra -ilmanpuhdistusjärjestelmä hyödyntää PlasmaWaveTM -teknologiaa, mikä neutraloi epäpuhtaudet, hajut ja tuoksut huoneilmasta. Tämä äärimmäisen hiljainen laite on helppo huoltaa, sopii tyylikkäästi asuntoon kuin asuntoon ja on riittävän tehokas isoonkin tilaan.

  • Pöly- ja hajuanturit "haistavat" haitalliset hiukkaset. Hajun tason mukainen automaattisäätö. Auto- ja käsiohjaus, mukana kaukosäädin. Energy-Star -luokitus takaa pienen virran kulutuksen. Integroitu kätevä kantokahva.
  • 3-Portainen suodatus. Aktiivihiilisuodin vähentää voimakkaita hajuja, tupakan savua, isompia pölyhiukkasia. HEPA -suodin poistaa 99,7% yli 0,3 mikronin pöly-, eläinhilse- ja siitepölyhiukkasista. PlasmaWaveTM neutraloi ja raikastaa huoneilmaa vähentäen muita hajuja, tupakansavua ja kemikaalisia yhdisteitä

Lue lisää